logo Acasă
cod client:   intră   Codul îl obții de la logopedul tau.

Logoped din Sector 1, Bucuresti , Metrou Basarab: TRANCAU GEORGIANA

Logoped: TRANCAU GEORGIANA


TRANCAU GEORGIANA

Localitatea: Sector 1, Bucuresti     georgiana.trancau@gmail.com

Adresa: Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 94 bl. 14-14 A  

Zona: Metrou Basarab  

Telefon: 0736827748

Web:www.atelieruldelogopedie.ro

Din pasiune și respect pentru această meserie dar și pentru beneficiari, vin în ajutorul dumneavoastră cu resurse informaționale având referințe știintifice din domeniul terapiei limbajului atât a copiilor neurotipici cât și a copiilor cu deficiențe. Pentru mai multe detalii despre servicii și resurse informaționale vă invit să accesați pagina www.atelieruldelogopedie.ro


Referințe educaționale și profesionale:

 

 • Din anul 2015 și până în prezent sunt consilier psihologic și psihopedagog în supervizare (2016) la Cabinetul individual de psihologie - Georgiana Trancău (Mihalache)

 • Între 2011 și 2013 am lucrat ca terapeut ABA la domiciliu colaborând cu mai mulți specialiști din domeniu

 • Între 2014 -2016 am fost angajată la Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism- AITA ca logoped și terapeut ABA.

 • Am absolvit Masterul „Terapia logopedică în procesele comunicării” la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București.

 • Am absolvit Masterul “Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și a familiei” la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București. 

 • Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației în domeniul psihologiei din cadrul Universității București.

În formarea mea profesională am participat la mai multe cursuri și workshop-uri precum:

 

 •  2016 Participare la workshop-ul „Consultanță norvegiană în beneficiul copiilor cu autism și terapeuților din Romania” susținut de Sigmund Eldevik analist comportamental și Hege Tryggestad director la Special Education Unit for Preschoolers cu sprijinul Asociației de Terapie Comportamentală Aplicată. (ATCA)
 • 2015 Participare la cursul “Start în Logopedie” organizat de Asociația Logopezilor din România. (ALR)
 • 2015 Participare la cursul “Analiza comportamentală aplicată în tulburările de spectru autist” susținut în cadrul Asociației Pentru Intervenție Terapeutică În Autism. (AITA)
 • 2015 Participare la cursul „Metode specifice în corectarea și stimularea limbajului la preșcolari” în cadrul Asociației Pentru Intervenție Terapeutică În Autism. (AITA)
 • 2014 Participare la cursul de formare continuă “Consiliere psihologica experiențială centrată pe adult, copil, cuplu, familie”, modulul ”Aplicații experiențiale în logopedie” susținut în cadrul Societății de Psihoterapie Experiențială din Romania. (SPER)
 • 2011 Participare la workshop-ul cu tema “Strategii de bază pentru modificarea comportamentului” susținut în cadrul Asociației de Terapie Comportamentală Aplicată. (ATCA)

Doriti o programare? Trimiteti un mesaj logopedului!Comentarii de la clienti:Comentarii din facebook: